Duyuru ve Haberler | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ATIK PİL PROJESİ

İstanbul Üniversitesi Çevre Kulübü atıklar konusunda; atık pil gibi  kağıt, cam, metal, plastik ve CD’lerin de çöp olmadığını tüm öğrencilere duyurmaya devam ediyor…  2007 yılından itibaren TAP ile işbirliği içinde olan Çevre Kulübü, Mühendislik Fakültesinin çevre nöbetçileri görevini üstleniyor. 13 bölümlük fakültenin, baktığınız hemen her köşesinde, dikkati çeken kırmızısıyla TAP pil kutuları ve bidonlarına rastlayabilirsiniz. Kantin, öğrenci işleri ve yurtlar gibi öğrencilerin ortak kullanım alanları da bu toplama işinin merkezlerinden sadece bir kaçı. Öğrencilere yerleştirilmeye çalışılan bilinç gün geçtikçe meyvelerini veriyor. Yıllık 200 kg’ya yakın atık pili  TAP’a teslim ederek, aldıkları makbuzlarla öğrencilerin güvenini kazanan İ.Ü. Çevre Kulübü, gelen sorulara da cevap oluyor. Çeşitli çevre projelerine de imza atan Çevre Kulübü, teknik ve doğa gezileriyle, seminerler ve fuar standlarıyla da ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Doğaya ve TAP’a olan desteklerinden teşekkürler.

 
TAP | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ATIK PİL PROJESİ
1 2 3 4 5
KOCAELİ ATIK PİL..
Atık pil biriktirdim..
Size bir tık kadar yakınız... Biriktirdiğiniz pilleri 15 gün içerisinde alıyoruz . Tek yapmanız gereken açılan formu eksiksiz doldurmanız..

Pil Toplama Malzemesi İstiyorum
Atık piller çöp değildir sizde Kurum\Firmanıza en kısa zamanda bedelsiz Atık Pil Toplama Malzemesi temin etmek ister misiniz ?

Toplama Noktaları Nerede
Size en yakın toplama noktasını biliyor musunuz ? Öğrenmek için tıklayınız...






Anasayfa | Hakkımızda | Pil Hakkında | Talep | Mevzuat | Üyelik | İş Birliği | Basın Odası | İletişim |
Tüm Hakları Saklıdır TAP 2004-2010
seo msn nickleri mp3 indir video izle kücük sirlar dizisi seo tup bebek Hisir Poset kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle sekilli nickler enterprise rent a car